Fizetés, szállítás és garancia

Szállítási költségek:

- Sima levélként elsőbbségivel: 450Ft.
Gyors - a Magyar Posta szerint a küldemények 90% másnapra érkezik - a fennmaradó 10%-ról nem nyilatkoznak, így nem időgarantált.
Nincsen biztosítva, nem nyomonkövethető.
Elveszett küldemény esetén reklamációt nem fogadunk.

- GLS futár: 1550Ft.- (előre fizetéssel), 1950Ft.- (utánvétes fizetéssel).
Gyors, nyomonkövethető, biztosított.Bár nem egy napos garantált, a levelek 99,9% másnapra kézbesítik. A másik 0,1% a második napon. Aláírás szükséges! Ha nem ér célba a küldemény, a keresés után (ha addig nem kerül elő) újra díjmenetesen legyártjuk és kiküldjük a megrendelt termékeket. Amennyiben a termék dobozban vagy futártasakban kell szállítani +200ft-ot számítunk rá a doboz miatt (pl. ovis zsák, tisztasági csomag, keményebb/kövérebb ajándékok, bögrék, pólók stb. esetén).
Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség.

GLS automatába: 999ft (előre fizetéssel), 1399ft (utánvétes fizetéssel). Amennyiben a termék nem borítékban szállítható (pl. kemény vagy nagyobb tárgyak) akkor +200ft számítunk fel a szükséges csomagolóanyagok miatt.

- FOXpost automata: 999ft (bankkártyás és előre utalásos fizetés esetén), 1199ft (utánvétes fizetés esetén. Az automatánál csak bankkártyával lehet fizetni). (EZ A SZÁLLÍTÁSI MÓD CSAK JÚLIUSTŐL SZEPTEMBERIG ELÉRHETŐ)
Amennyiben futártasakban kerül feladásra +200ft számítunk rá (pl oviszsák, póló és azok az ajándékok mely serteni tud egy sima papír borítékot)
A szállítás kb. 2-4 napig tart. Az automatába helyezett küldeményt 3 munkanapon belül át kell venni, másképp visszaszállítják hozzánk. Annak a plusz költsége 770ft ami az eredeti szállítási költségen felül értendő, valamint az ismét feladási költséget is kell fizetni.

A termék megrendelésekor lehetőség van egy nyomonkövetet, biztosított szólgáltatást választani, amennyiben ez nem történik meg sikertelen kézbesítés vagy elveszett küldemények esetén nem tudunk segíteni.
A szállítási díj a csomagolási költséget is tartalmazza.

Gyártási/szállítási idő:
Júliustól szeptember végéig naponta szállítunk. Októbertól júniusig legalább kétszer hetente (általában kedden és csütörtökön).
A szállítási idő a főoldalon ki vannak írva. A rendelésszámtól függ folyamatosan változik, de általában 2 munkanap alatt legyártjuk a rendeléseket. Augusztusban és szeptemberben a gyártási idő akár 3-5 munkanap lehet. A szállítási idő az adott szállítótól függ!

Fizetési lehetőségek:
Bankkártyás fizetés:
A SimplePay biztonságos rendszeren keresztül.


Banki átutalás:
Banki adatok: Számlaszám: Ovisjel Kft. K&H Bank 10402427-50526548-55831003. Nagyon fontos: a közlemény rovatba be kell írni a megrendelésszámot (melyet e-mailben küldünk). Mivel a címkék és matricák névre szólnak, csak a fizetendő összeg beérkezése után tudjuk elkészíteni a megrendelt termékeket.


Utánvét
GLS futár szállítással utánvétellel is lehet fizetni készpénzben és bankkártyával. Automatáknál csak bankkártyával lehet fizetni!


Számlát minden esetben küldünk. Alapban PDF formátumban, emailben. Papír alapú számlát a fizetés folyamán lehet kérni, ha igény van rá.

Minden esetben a szállításért a kiválasztott szállító vállal felelősséget a saját ászf szerint. A megadott szállítási idők a szállítóktól kapunk és tájékoztató jellegűek. Az Ovisjel Kft. nem vállal felelősséget a szállításért.