Melyik alapanyag mire való?

Öntapadós (matrica), bevarrhatós (más néven bevarrós) illetve rávasalható (vasalós, vasalható) címkéket készítünk.


Ruhába/textilre valók a vasalható illetve a bevarrható címkék. Az öntapadós matricákat csak ideiglenesen (pl. tábor) ajánljuk ruha felcímkézéséhez.
- A színes vasalható jelek 20  mp alatt felvasalhatóak és 40 fokon moshatók. Az alapanyagunk fehér, így minden jel szépen mutat és nem kell azzal törődni, hogy milyen színű a ruhadarab. Rendkívül puhák, ruhában színte észrevehetetlenek.
- A fekete-fehér vasalható címkék hasonló anyagból készülnek, mint az emberi bőr. Egy kicsivel vastagabbak a színeseknél, de ezek sem zavaróak. Rendkívül strapabírók és 60 fokon moshatók ezek a címkék, nem csak ovis jelnek javasoljuk, hanem idősek otthonába is, illetve iskolás gyermekeknek.
- A bevarrhatós címkéink puha szaténból készülnek, mely minden mosás után egyre puhább lesz. Legfőbb előnyük az, hogy a későbbiekben nyom nélkül eltávolíthatóak, így mindenképpen a legjobb megoldás, ha a kisebb testvérnek lesz tovább adva a ruha és nem biztos, hogy ugyanaz lesz a jele. Mosható 50 fokon.


FONTOS: Mosáskor a címkéket védeni kell. Amennyiben nem ruhán belül lesznek a címkék (pl. törölközőn), a textilek egy párnahuzat vagy mosózsákban kell mosni. Anélkül jóval hamarabb kopni fog a nyomat.


Minden más - nem textiles - felületre az öntapadós matricáinkat javasoljuk.
Az öntapadós matricák természetesen vízállóak. Sok esetben a mosógatógépet is kibírják (kivéve, ha szilikontartalmú a tárgy - vannak olyan műanyagok, mázak - de akkor is kézzel moshatóak). Több méretben kapható, így a legapróbb tárgyak is felcímkézhetőek, egészen a játszótéri játékokig.


Minden alapanyagunk hosszadalmas tesztelésen megy keresztül, mielőtt forgalomba kerül, így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked ovis jele rajta marad a gyermek ruháin akkor is, amikor a gyermeked már nem hordja őket.